Hogy tudok időpontot foglalni?

 1. Kattintson az időpontfoglalásra majd az “Én megyek be önökhöz” gombra.
 2. Válassza ki a naptárból az Önnek megfelelő napot és adja meg a tesztelendő személyek számát.
 3. A következő lépés a helyszín kiválasztása, budapesti és vidéki helyszíneink vannak.
 4. Válasszon a lehetséges időpontok közül, amelyek negyedóránkénti bontásban találhatók.
 5. A regisztrációs név után, válassza ki a kért vizsgálatokat és adja meg a számlázási adatokat.
 6. Fogadja el (pipálja be) az ÁSZF-t és az adatkezelési szabályzatunkat.
 7. Kattintson a “Fizetési összesítő” gombra.
 8. Ezt követően a Barion fizetési oldalán tud bankkártyával fizetni, vagy átutalással, vagy készpénzes fizetéssel (amennyiben a kiválasztott helyszínen erre van lehetőség)
 9. A fizetés után kap egy emailt, amelyben fel tudja tölteni a vizsgálandó személyek adatait. Ezt mindenképpen töltse fel, mert addig nem tudjuk Önnek továbbítani az eredményeket.
 10. A számláról és a foglalásról küldünk egy emailt, amelyben letölthető a számla és ellenőrizhető a foglalás.
 11. Fáradjon be a mintavételi pontunkra, ahol levesszük a mintát.
 12. PCR teszt, illetve Laboratóriumi teszt esetén a hivatalos eredményt emailben, magyar, angol és német nyelven az alábbi határidővel küldjük: Budakeszin 6 órán belül, Budapesten 12-16 órán belül, Vidéken másnap 10 óráig

Hova kell mennem a tesztet elvégeztetni?

Budapesten több tesztelő pontunk van, továbbá Budakeszin, Cegléden, Debrecenben, Érden, Kecskeméten, Lajosmizsén, Nyíregyházán tud sorbanállás nélkül, előre egyeztetett időpontban megjelenni, így az esetleges tovább fertőzés veszélyét tudjuk csökkenteni.

Mikor kapom meg a teszteredményt?

  • PCR teszt esetén és Laboratóriumi teszt esetén: PCR teszt, illetve Laboratóriumi teszt esetén a hivatalos eredményt emailben, magyar, angol és német nyelven az alábbi határidővel küldjük: Budakeszin 6 órán belül, Budapesten 12-16 órán belül, Vidéken másnap 10 óráig
  • Antigén gyorsteszt esetén: Az antigén gyorsteszt eredménye hamar megvan. A hivatalos eredmény 20 percen belül érkezik emailen, magyar, angol és német nyelven.

Azonnal kell PCR teszt eredmény, tudnak ebben segíteni?

A Budakeszin található mintavételi pontunkon 6 órás eredményközlést vállalunk. Amennyiben ez Önnek nem elérhet, akkor megteszünk minden tőlünk telhetőt és megpróbálunk segíteni. Kérjük írjon emailt, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

Akkor is mehetek, ha vannak tüneteim?

Igen, akkor is jöhet. A mintavevő szakember megfelelő védőfelszerelésben fogja a tesztet elvégezni, így Önt is és önmagát is védi az esetleges fertőzéstől.

Mit kell tudnom a különböző koronavírus tesztekről?

A koronavírus (COVID) betegség az alábbi tesztekkel mutatható ki.:

 1.  PCR-teszt és az Antigén gyorsteszt, már a fertőzést követő 2-5. naptól megmondja, hogy Ön elkapta-e a SARS-CoV-2 vírust. A PCR teszt a legmegbízhatóbb és az egyedüli, mindenhol hivatalosan elfogadott teszt a fertőzés, vagy fertőzés mentesség kimutatására. Nagyon sok helyen az antigén gyorsteszt eredményét is elfogadják hivatalosan.

Az Antigén gyorstesztnek gyorsabban megvan az eredménye és jóval kedvezőbb az ára. Mindkettő orrváladékot, és a PCR plusz garatváladékot vizsgál.

Mikor és kinek érdemes tesztet csinálni?

 • Hivatalos ok, pl.karantén, utazás
 • Emberekkel érintkezik a mindennapokban
 • Tüneteket észlelt, vagy találkozott olyannal, akinek voltak tünetei

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Kérjük töltse ki az időpont kérés oldalon található regisztrációs oldalt, ezek után tájékoztatjuk a további lépésekről.

Honnan tudom meg, hogy melyik teszt a nekem való?

Honlapunkon az egyes teszt típusoknál olvashat részletesebben az egyes koronavírus tesztekről.
Ha utazáshoz vagy egyéb hivatalos célra kell, vagy biztos akar lenni abban, hogy most éppen fertőző-e, akkor válassza a PCR tesztet.

A mintavételezést és tesztet ki végzi el?

A mintavételt a COVID tesztelésben jártas egészségügyi szakember végzi.
A levett PCR mintákat Magyarországon akkreditált laboratóriumba szállítjuk, míg a és Antigén gyorsteszteket a kiértékelő szakorvosnak adjuk át. A tesztek eredményéről, mindig a tesztelt személy kap közvetlenül tájékoztatást emailben.

Milyen költségei vannak a tesztelésnek?

A teszt alapárán felül nincsen egyéb költség. (kivétel, ha a készpénzben fizet, ebben az esetben 1.000 Ft “helyszíni fizetés adminisztrációs díjat” számítunk fel) Mi nem építünk az árba kötelező konzultáció díjat, vagy mintavételi díjat, vagy külön díjat az angol és német nyelvű leletért. Egyedi igények esetén próbálunk segíteni, ott egyedi díjszabást is alkalmazunk, de az alap szolgáltatásunknak nincs más díja a teszt díján felül.

Mennyi idős kortól lehet tesztet végezni?

A PCR tesztet, Antigén jellemzően 6 éves kor felett ajnánljuk, de minimum 3 évesnek kell lennie a vizsgálandó személynek.

Labor vizsgálatot 10 éves kor felett csinálunk.

Kell-e beutaló a háziorvostól?

Nem kell semmilyen beutaló, elég csak regisztrálnia magát és kötveni a lépéseket.

Milyen nyelven kapom meg a PCR teszt értékelést?

Magyarul, angolul és németül biztosítjuk.

Hogy tudom lemondani?

A vizsgálatot megelőző napon 16:00-ig díjmentesen lemondható a mintavétel. Ezt az igényét minden esetben írásban jelezze. A befizetett összeg visszautalásra kerül.  A vizsgálatot megelőző napon 16:00 után a mintavétel már nem mondható le, viszont módosítható egy későbbi időpontra ,vagy másra átruházható. Módosított vagy átruházott időpontot újra módosítani vagy ismét átruházni nem lehet.

Mit tegyek ha nem kapom meg a PCR teszt eredményét emailben a megjelölt határidőig (Budakeszin 6 órán belül, Budapesten 12-16 órán belül, Vidéken másnap 10 óráig)?

Első lépésben ellenőrizze az email spam mappájában, mert előfordulhat, hogy oda került.

Amennyiben ez nem vezet eredményre, mielőbb egyeztesse az ügyfélszolgálattal az adatfeltöltésnél megadott email címet, amire nem kapta meg a várt eredményt.
Bármilyen egyéb észrevétele van kérem jelezze emailben a hibát és egy munkanapon belül utánanézünk, hogy mi lehet a hiba oka és tájékoztatjuk emailben. Fontos tudni, hogy az esetek 98%-ban vállaljuk a kiértékelés elkészültét a mintavételt követően az alábbiak szerint: Budakeszin 6 órán belül, Budapesten 12-16 órán belül, Vidéken másnap 10 óráig. Sajnos előfordulhat, hogy a PCR tesztek később készülnek el, mivel a kiértékelés a laboratóriumtól függ.

Hogy tudom a mintavételezés és teszt időpontot módosítani?

Keresse fel ügyfélszolgálatunkat emailen vagy telefonon!

Mi történik, ha Önök nem tudnak kijönni a megadott időpontban?

Tisztában vagyunk vele, hogy Önnek fontos a teszt. Saját hatáskörben nem rakunk át, nem módosítunk időpontokat, csak akkor, ha valamilyen előre nem látható, elháríthatatlan esemény történik (pl. a mintavevő kolléga hirtelen megbetegszik, vagy a tesztelő ponton elromlik valami és nem tudjuk sehogy megoldani a tesztelést). Ilyenkor a lehető leggyorsabban tájékoztatjuk, hogy a mintavételezést nem tudjuk elvégezni a megadott időpontban. Ha van lehetőségünk, akkor ajánlunk új időpontot. Ha nem tudunk megfelelő időpontot adni, akkor visszatérítjük a befizetett díjat.

Hol kaphatok információt az egyes országokra vonatkozó beutazási feltételekről?

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Tudok egészségpénztárra számlát kérni?

Igen. Közvetlenül nem tud fizetni egészségpénztári kártyájával, azonban a fizetési mód kiválasztása során lehetősége van egészségpénztári számlát igényelni.

Szerződött egészségpénztár partnereink: